Hobbykert-avagy az én birtokom

Elérhetőségek
Mészáros Róza
Balatonendréd, Fő utca 78.

Kedves Érdeklődő!

1999-ben vettük a "birtokot". Hagyományos felosztású volt a telek: virágoskert, udvar, baromfiudvar, zöldségeskert. Fokozatosan alakult át a terület, először a baromfiudvar szűnt meg (bocs! tyúkok!). Majd a zöldségeskert  lett egyre kisebb és átlényegült fás-bokros-füves-virágos kertté. Hiába próbálkoztunk, a belefektetett energia nem hozta meg a várt termést zöldségfélékből. 

Évek alatt kialakultak a mai virágágyások, több, mint 200 féle növény lakik a kertben. Gyümölcsfák, örökzöldek, díszfák, díszbokrok, gyümölcsöt termő bokrok békésen megélnek a többi növénnyel. Gyógy-és fűszernövényeket is termesztünk.

Cserebere, vásárlás, ajándékozás, kérincsélés útján bővült a növénytársaság. Januártól decemberig mindig virágzik valami (na jó, novemberig...). Minden hónapban más arcát mutatja a természet és a kert. Beköltöztek a madarak, sünök, siklók, gyíkok, lepkék, hangyák....

Falusias környezetben várjuk a vendégeket, a szomszédban tyúkok kotkodácsolnak, a szemben levő dombon tehenek legelésznek békésen.

Telefonos egyeztetés után szívesen látjuk a vendégeket.

Képek
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner